Merhaba,
Kio-Gdrive’ı yükledikten sonra Google1 ve Google2 klasörleri oluşturuldu. Daha sonra, bir sebepten dolayı Kio-Gdrive’ı kaldırıp yeniden yükledim. Ancak, tekrar giriş yaptığımda Google1’den başlaması gerekirken Google3’ten başladı.
Klasörü yeniden adlandırabileceğimi biliyorum, ama bunu merakımdan soruyorum. Kio-Gdrive’ı sistemimden tamamen kaldırmak için ne yapmam gerekiyor? Ve neden isimlendirme Google1 yerine Google3’ten başlıyor?
Bu sorunun cevabını almanın Linux’un çalışma mantığını daha iyi anlamama yardımcı olacağını düşünüyorum.
Google1 ve Google2 klasörlerini manuel olarak sildim. Ardından, uygulama mağazasından Kio-Gdrive eklentisini kaldırdım, bilgisayarımı yeniden başlattım ve Kio-Gdrive’ı tekrar yükledim. Ancak, Google hesabımı tekrar eklediğimde sıfırdan Google1 ile başlamak yerine Google3’ten devam etti. Bu da bana tamamen kaldırmadığım bazı yapılandırma veya önbellek dosyaları olabileceğini düşündürdü.
Linux’un mantığını daha iyi anlayabilmem için tam bir kaldırma işleminin nasıl yapılacağını açıklarsanız gerçekten çok memnun olurum. ~/.config
ve ~/.local/share
dizinlerini kontrol ettim, ancak Kio-Gdrive ile ilgili herhangi bir dosya bulamadım.
Sorunun KAccounts ile de ilgili olabileceğini düşünüyorum, çünkü orada GoogleX numaralandırmasını görebiliyorum. Ancak, onu sildiğimde herhangi bir etkisi olmuyor.
Teşekkürler…