[Plasma6] Magyar KDE közösség | "megamegjelenéses" találkozó szervezése

Magyarul:

(Elnézést az angol nyelvű bejegyzésért. Sajnos nem beszélek magyarul, és nem szívesen teszek fel géppel fordított tartalmat anélkül, hogy ellenőrizhetném a helyességét.)

Plasma 6 Megalease

A KDE Megarease 6 gyorsan közeledik (Schedules/Plasma 6 - KDE Community Wiki). Mindjárt itt van február vége, és több helyi közösség már tervezi, hogy a megarelease megjelenésekor partikat tartanak. A listán már szerepel Barcelona, Cambridge és Berlin:

Promóció/Események/Partik/KDE 6. Megakiadás – KDE közösségi Wiki

Azért írok, hogy megkérdezzem, szeretne-e valamelyik KDE-s magyar közösség bulit szervezni ennek a mérföldkőnek az alkalmából. Ha igen, az csodálatos lenne! Kérlek, adjátok hozzá a helyi közösségeiteket fenti listához, és kezdjük el a koordinációt. És ha valaki tervezi, hogy a brüsszeli FOSDEM-en lesz február 3.-án és 4.-én, hasznos lenne egy személyes találkozó megszervezése.

Lépjünk kapcsolatba!

El is kezdtünk összegyűjteni néhány ötletet Plasma 6 eseményekhez :slight_smile:

Világméretű közösségek

A KDE globális közösségeivel kapcsolatban: az információk egy helyen történő gyűjtése érdekében a fordítócsapatokra, közösségi webhelyekre, helyi networkingre és támogatási csatornákra mutató hivatkozások, és információk a „KDE Network” munkájáról megtalálhatók a wikin:

Globális közösségek – KDE Közösségi Wiki

Egyenlőre semmi nincs itt Magyarországról! Hozzáadom ezt a Discuss közösséget a wikihez, de kérlek, adjátok tudtomra, ha vannak más olyan kommunikációs csatornák, amiket még adjak hozzá. A lista nagyon “szerkesztés alatti”. A véleményetek sokat fog segíteni.

1 Like