[Plasma6] Magyar KDE közösség | "megamegjelenéses" találkozó szervezése

Apologies for posting in English. I unfortunately do not speak or write Hungarian and am uncomfortable posting content using machine translation without being able to check the output.

Plasma 6 Megarelease

KDE’s Megarelease 6 is quickly approaching (Schedules/Plasma 6 - KDE Community Wiki). The end of February is just around the corner and several local communities are already planning to hold megarelease parties. The current list includes Barcelona, Cambridge, and Berlin:

Promo/Events/Parties/KDE 6th Megarelease - KDE Community Wiki

I am writing to ask if any KDE Hungarian communities would like to organize a party for this milestone. If yes, that’d be wonderful! Please add your local community to the above list and let’s start coordinating. And if anyone in the community plans to be at FOSDEM in Brussels 3-4 February, it may be helpful to organize an in-person meetup to plan.

Be in touch!

We have even started collected some Plasma 6 party ideas :slight_smile:

Party games for KDE’s Megarelease 6 in February?

Global Communities

Regarding KDE’s global communities: in order to collect information in one place, links to translation teams, community websites, local networking and support channels, as well as the local community promo work of “KDE Network” are being listed at the community wiki:

Global Communities - KDE Community Wiki

There is currently nothing listed for Hungary! I will add this Discuss community to the wiki, but please let me know if there are any communication channels I should add there. This list is very much a work in progress. Your input will be really helpful.

Magyarul:

(Elnézést az angol nyelvű bejegyzésért. Sajnos nem beszélek magyarul, és nem szívesen teszek fel géppel fordított tartalmat anélkül, hogy ellenőrizhetném a helyességét.)

Plasma 6 Megalease

A KDE Megarease 6 gyorsan közeledik (Schedules/Plasma 6 - KDE Community Wiki). Mindjárt itt van február vége, és több helyi közösség már tervezi, hogy a megarelease megjelenésekor partikat tartanak. A listán már szerepel Barcelona, Cambridge és Berlin:

Promóció/Események/Partik/KDE 6. Megakiadás – KDE közösségi Wiki

Azért írok, hogy megkérdezzem, szeretne-e valamelyik KDE-s magyar közösség bulit szervezni ennek a mérföldkőnek az alkalmából. Ha igen, az csodálatos lenne! Kérlek, adjátok hozzá a helyi közösségeiteket fenti listához, és kezdjük el a koordinációt. És ha valaki tervezi, hogy a brüsszeli FOSDEM-en lesz február 3.-án és 4.-én, hasznos lenne egy személyes találkozó megszervezése.

Lépjünk kapcsolatba!

El is kezdtünk összegyűjteni néhány ötletet Plasma 6 eseményekhez :slight_smile:

Világméretű közösségek

A KDE globális közösségeivel kapcsolatban: az információk egy helyen történő gyűjtése érdekében a fordítócsapatokra, közösségi webhelyekre, helyi networkingre és támogatási csatornákra mutató hivatkozások, és információk a „KDE Network” munkájáról megtalálhatók a wikin:

Globális közösségek – KDE Közösségi Wiki

Egyenlőre semmi nincs itt Magyarországról! Hozzáadom ezt a Discuss közösséget a wikihez, de kérlek, adjátok tudtomra, ha vannak más olyan kommunikációs csatornák, amiket még adjak hozzá. A lista nagyon “szerkesztés alatti”. A véleményetek sokat fog segíteni.

1 Like